På lager nå : 270 skjerf!

January 25, 2016

 

 Stor og litt skummel dag! Etter at man bestiller skjerf i fabrikk, tar det ca 3-4 uker før varene ankommer. Det er pinefulle og lange dager når du har sendt fra deg stafettpinnen.

Kan si jeg var spent når jeg fikk bilen ryggende inn på gårdsplassen og ut kommer en  mann med to store pappesker stappfulle med silke og ullskjerf med mitt trykk på!

 

Stemningen var spent og i slike øyeblikk prøver man å bevare roen. Jeg klarte å styre med fra å flerre opp alle design samtidig, men tok meg god tid til å nyte øyeblikket jeg hadde ventet så lenge på. 
 

Skjerfene var flotte og godt innenfor de forventninger jeg hadde på forhånd. Mottakelsen har vært meget god.

 

Målet mitt i første omgang er å få avtaler med bedrifter som vil sikre seg flotte gaver til ansatte og andre med et kundeforhold til bedriften - stor eller liten. Skjerfene er lette og tar liten plass. Forsendelser blir rimelige og lagring blir en lek! Dette er gøy!

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

August 10, 2017

November 21, 2016

June 3, 2016

February 24, 2016

February 18, 2016

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic