Gledelig nyhet!

January 22, 2016

 

Denne uken kan jeg gledelig meddele at ThereseART er blitt godkjent som støttespiller for UNICEF. I praksis betyr dette at for hvert skjerf som selges går en andel til UNICEF og deres arbeid med å gi vannrensetabletter til områder som sliter med urent drikkevann. 1 skjerf = 500 liter rent drikkevann. 

 

Det betyr mye for ThereseART å kunne gi noe tilbake til de som virkerlig trenger det, og jeg vet at de fleste liker tanken på å kunnes støtte mennesker som trenger hjelp til å dekke de  grunnleggende behov som vi tar for gitt.

 

For å bli godtatt som støttespiller har ThereseART sikret at fabrikken vi bruker følger UNICEF sine etiske retningslinjer som sikrer at fabrikken ikke har barnearbeid, bruk av ulovlig kjemikalier i fremstillingsprosessen, likelønn med mer. Vi håper å kunne bidra med masse midler i 2016!

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

August 10, 2017

November 21, 2016

June 3, 2016

February 24, 2016

February 18, 2016

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic